Prestatie en rendement

De dienstverlening van Knape administratie-belastingconsulenten BV is gebaseerd op het opzetten en controleren van financiŽle administraties, het samenstellen van uw jaarrekening en het verzorgen van alle voorkomende fiscale aangiften voor bedrijven. Wij verzorgen uw rapportage vakkundig en efficient zodat u inzicht krijgt in de prestatie en het rendement van uw bedrijf.

Administraties en fiscale advisering

Knape Administratie- Belastingconsulenten B.V. is dienstverlener op het gebied van administraties en fiscale advisering. Wij verlenen onze diensten met een duidelijke werkwijze: deskundig, betrouwbaar en flexibel.

Administratieve dienstverlening

Eenvoudige administraties of complexe: met onze mensen bent u verzekerd van een optimaal financieel inzicht in uw onderneming. Zij zijn in het bezit van de vereiste kennis en vaardigheden om uw administratie deskundig en betrouwbaar samen te stellen. Zij behouden het overzicht en zijn in staat u doeltreffend te informeren.

Fiscale advisering

U en uw onderneming zijn continu in beweging. Dat leidt ertoe dat binnen uw omgeving signalen vertaald dienen te worden naar fiscale oplossingen. Ons fiscaal specialisme biedt u maatwerk oplossingen in de ontwikkeling van uw bedrijf.
Denk hierbij aan rechtsvormwijzigingen, fiscale structuren, pensioenopbouw en subsidies maar natuurlijk ook het voeren van fiscaal (gerechtelijke) procedures. Door snelle ontwikkelingen op fiscaal en juridisch gebied hebben wij een intensief netwerk opgebouwd met specialisten. Het is ons doel om uw wensen om te zetten in een complete oplossing.

Samenstellen jaarrekening

De jaarrekening is de financiŽle verantwoording van uw onderneming. Het geeft u inzicht in de financiŽle positie en de bedrijfseconomische mogelijkheden van uw bedrijf. Het is ons doel u en belanghebbenden, zoals banken en belastingdienst, het juiste inzicht te geven in uw bedrijf. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u hierin volledig voorzien. Wij signaleren en analyseren, koppelen deze informatie aan u terug, zodat u uw bedrijfsvoering hierop kunt aanpassen.

Fiscale aangiften

U dient op correcte wijze aan de wettelijke verplichtingen te voldoen. Daaronder valt onder andere het tijdig doen van de vereiste fiscale aangiften, zoals aangiften omzetbelasting, loonheffing, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Onze mensen van Knape Administratie Ė Belastingconsulenten B.V. zijn voorzien van de vereiste deskundigheid en vaardigheden, zodat u deze zorg met vertrouwen bij ons kunt neerleggen.

Salarisadministratie

Onze mensen van Knape Administratie- Belastingconsulenten B.V. verwerken op efficiŽnte wijze uw salarisadministratie met behulp van de meest geavanceerde software. Zij zorgen ervoor dat u voldoet aan de geldende wettelijke eisen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Bedrijfsadvisering

Knape Administratie- Belastingconsulenten B.V. hecht veel waarde aan haar werkwijze: deskundig, betrokken en flexibel. Ook hier geldt dat uw bedrijfsadvies op maat gesneden moet zijn, om te komen tot de voor u complete oplossing. Wij gaan verder dan een cijfermatige beoordeling. Wij zien het als een uitdaging u mee te nemen in het beoordelen van objectieve en subjectieve informatie om tot het juiste advies te komen dat u en uw bedrijf nodig heeft.

Totale dienstenpakket

Om u in onze samenwerking optimaal te informeren, hebben wij duurzaam geÔnvesteerd in onze mensen en automatisering. De dagelijkse zaken zijn door het voeren van korte lijnen en het delen van informatie ingericht om te komen tot een goede communicatie.
Zijn specifieke vragen aan de orde, dan zullen onze mensen u actief begeleiden om te komen tot een klantgerichte oplossing.